O AUTORU

 

Mirela Corel Baketarić rođena je u Rijeci 11. 05. 1976 godine, trenutno živi u Slavonskom Brodu. Samostalna poduzetnica, oduvijek i zauvijek. Nikada se nije vidjela na istom mjestu, istom poslu, u okvirima nekoga ili nečega. Bojala se istosti, rutine. Svaki dan bivati na istom mjestu za nekoga je sigurnost, ali za nju je monotonija. Sloboda i kreativnost su njezin život. Kreativnost je vodi u lutanja, potragu za novim postignućima i stvaralaštvom.

U siječnju 2016 godine odlučila je da ne želi više ništa sanjati već ostvariti svaki svoj san. Pokrenula je svoju facebook kampanju kao riznicu svojih misli, gdje će boraviti njezina olovka, družiti se s istomišljenicima, ostavljati svoj otisak snova, tragati za njima s olovkom u ruci.

U svibnju 2017 godini ostvaruje svoj prvi i dugo sanjani san – izdaje svoj roman prvijenac, pod naslovom PROBUDI SE. Roman je u kratkom vremenu osvojio čitatelje diljem Hrvatske ali i regije, i tako postao jedan od najprodavanijih romana na području HR.

Roman je za Mirelu, kako kaže,tek pokretač ostalih snova. A koji su njezini snovi, kojim će je putem voditi njezina krativnost, što smjera dalje, i sve njezine tekstove možete pratiti na ovim linkovima:

 

https://www.facebook.com/mirelacorelbaketaric/

http://www.mirelacorelbaketaric.com/

https://www.instagram.com/mirelacorelbaketaric/